Speelgoed

#ikleesthuiswinactie
Speelgoed

Speelgoed, puzzels, spelletjes, stickers, etc. van bekende karakters als Kikker, Barbapapa, Peppa Pig, etc.

Speelgoed Er zijn 9 producten

Subcategorieën

 • Barbapapa

  In de jaren zeventig bedachten Annette Tison en haar man Talus Taylor de familie Barbapapa: herkenbare personages in intense, warme kleuren. De familie Barbapapa (Barbapapa, Barbamama en hun zeven kinderen) kan van vorm veranderen, en zet dit talent in om met humor en fantasie anderen te helpen. De boeken- en tv-serie rond de personages hebben nog altijd vele fans, onder zowel jong als oud.

 • H. Ch. Andersen

  Illustratrice Sidsel Brix heeft altijd een bijzondere band gehad met de sprookjes van Hans Christian Andersen. Haar tekeningen rond sprookjes als 'De prinses op de erwt', 'Het tinnen soldaatje' en 'Domme Hans' brengen deze liefde voor kinderen én sprookjes samen. Brix werkt nog steeds op de ouderwetse manier: met de hand en met waterverf en inkt. Het resultaat zijn vriendelijke, zachte illustraties die Andersens sprookjeswereld tot leven wekken.

 • Puzzels

  Kleurrijke puzzels in mooie, stevige opbergdozen

 • Peppa Pig

  Peppa Pig is een Britse animatieserie geregisseerd en geproduceerd door Astley Baker Davies. Peppa is een lief stoer varkentje en ze beleeft de gekste avonturen!

 • Elmer
Toont 1 - 9 van de 9 items
Toont 1 - 9 van de 9 items