Aanbiedingen

#ikleesthuiswinactie
Speelgoed
Speelgoed, puzzels, spelletjes, stickers, etc. van bekende karakters als Kikker, Barbapapa, Moomin, Hans Christian Andersen, etc.

Speelgoed Er zijn 19 producten

Subcategorieën

 • Barbapapa

  In de jaren zeventig bedachten Annette Tison en haar man Talus Taylor de familie Barbapapa: herkenbare personages in intense, warme kleuren. De familie Barbapapa (Barbapapa, Barbamama en hun zeven kinderen) kan van vorm veranderen, en zet dit talent in om met humor en fantasie anderen te helpen. De boeken- en tv-serie rond de personages hebben nog altijd vele fans, onder zowel jong als oud.

 • H. Ch. Andersen

  Illustratrice Sidsel Brix heeft altijd een bijzondere band gehad met de sprookjes van Hans Christian Andersen. Haar tekeningen rond sprookjes als 'De prinses op de erwt', 'Het tinnen soldaatje' en 'Domme Hans' brengen deze liefde voor kinderen én sprookjes samen. Brix werkt nog steeds op de ouderwetse manier: met de hand en met waterverf en inkt. Het resultaat zijn vriendelijke, zachte illustraties die Andersens sprookjeswereld tot leven wekken.

 • Kikker & vriendjes

  Kikker, het wereldberoemde personage van Max Velthuijs, is populair bij jong en oud. Zijn grote, kleine avonturen zijn voor iedereen herkenbaar en de heldere en kleurrijke tekeningen zijn een lust voor het oog. Velthuijs' illustraties zijn ogenschijnlijk eenvoudig, maar hij werkte soms wel een jaar aan een enkele titel. Kikkers verhalen wonnen al verschillende prijzen en zijn in meer dan vijftig talen vertaald.

 • Moomin

  In Scandinavië zijn deze bijzondere wezens al tientallen jaren razend populair. Moomins zijn de hoofdpersonen in de boeken en strips van de Zweedse illustratrice en schrijfster Tove Jansson. De verhalen zijn voor het eerst verschenen in 1945 en zijn in 44 talen vertaald. Moomins zijn witte, ronde fantasiefiguren met brede neuzen die ze wat op nijlpaarden doen lijken. De zorgeloze en avontuurlijke familie woont in de sprookjesachtige Moominvallei, waar altijd wat bijzonders te ontdekken valt.

 • Smurfen

  De Smurfen werden in 1958 gecreëerd door de Vlaamse cartoonist Peyo. De naam werd bedacht tijdens een etentje, toen Peyo om zout wilde vragen, maar zo gauw niet op het Franse woord kon komen. In plaats daarvan vroeg hij om de 'Schtroumpf' (Smurf). Als snel bedachten zijn tafelgenoot en hij een hele taal rond dit gekke woord. Oorspronkelijk waren de Smurfen bijpersonages in een andere serie, maar al snel kregen ze hun eigen stripreeks. Inmiddels is er een tekenfilmserie van de blauwe figuurtjes, evenals een film en natuurlijk tientallen liedjes.

 • Puzzels

  Kleurrijke puzzels in mooie, stevige opbergdozen

 • Peppa Pig

  Peppa Pig is een Britse animatieserie geregisseerd en geproduceerd door Astley Baker Davies. Peppa is een lief stoer varkentje en ze beleeft de gekste avonturen!

 • Elmer
per pagina
Toont 1 - 12 van de 19 items
Toont 1 - 12 van de 19 items