Tags
Paul Kirk Heerlijke recepten voor de barbecue, van kleine hapjes tot vis, vlees, gevogelte, vegetarische hapjes, bijgerechten en desserts.
Tiff & Jim Easton Boordevol heerlijke recepten voor avontuurlijk kamperen – of u nu een weekendje weggaat, op het strand kampeert, een festival bezoekt of kampeert met een grote groep
de Barbecuebijbel 180 spetterende recepten met vlees, vis en vegetarische variaties voor de barbecue en grillpan
Maak kennis met nieuwe barbecuegerechten uit de hele wereld: van Amerikaanse pulled pork tot Argentijnse churrasco en geroosterde asperges van eigen bodem.
Stel een compleet barbecuebuffet samen en verwen uzelf en uw gasten met allerlei kleine lekkernijen. Gebruik uw fantasie en creativiteit en maak van het barbecuefestijn een onvergetelijke happening.
Geitenvlees is fantastisch.Alles wat u moet weten over hoe en waarom u het moet bereiden in één boek.
Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.
Huisgerookt eten is basic en puur natuur. Het smeulende hout geeft subtiel zijn smaak en aroma af. Niet alleen vlees en vis maar ook kaas, champignons, noten, groenten, tofu, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit kun je geweldig verrijken met een rooksmaak. In dit boek vind je 35 recepten om mee te experimenteren
Met de 35 recepten in dit boek en een barbecue of grillpan in de aanslag zet je de meest indrukwekkende grillgerechten op tafel
© 2021 Veltman Uitgevers | Ontwikkeld door Webservice Avenue