20 dubbele kaarten met illustraties...
Tags
De slowcooker is een bijzonder praktisch en veelzijdig keukenapparaat. Is het niet heerlijk om op een koude winteravond na een lange werkdag thuis te komen en niets te hoeven doen? U kunt zelfs in een warm schuimend bad stappen terwijl het eten geduldig op u wacht.
Draai aan de hendel en u krijgt heerlijke, prachtige fruit-en groenteslierten boordevol voedingsstoffen.
Geitenvlees is fantastisch.Alles wat u moet weten over hoe en waarom u het moet bereiden in één boek.
Bakken in een braadslee is de makkelijkste manier om snelle, lekkere maaltijden in de oven te bereiden.In dit boek deelt Sue Quinn – expert op het gebied van de eenvoudige en betaalbare keuken – 70 fantasievolle recepten voor de dagelijkse maaltijden met u.
In een airfryer, ook wel heteluchtfriteuse genoemd, lukken uw aardappelchips, knapperige kipnuggets of dadels in een spekjasje net zo gemakkelijk en snel als een lekkere preischotel met kruidenkorst, kruidige falafel of chocodriehoekjes van filodeeg.
100 recepten die je het water in de mond doen lopen, van borrelhapjes tot desserts
In ongeveer 20 minuten tijd bereidt u aan het begin van de dag een heerlijke maaltijd voor, die u overdag gaar laat worden in de slowcooker.
Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.
Ontdek hoe u topkwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en de gaarheid kunt controleren, en nog veel meer.
© 2021 Veltman Uitgevers | Ontwikkeld door Webservice Avenue