978 90 483 1413 3
Heerlijke recepten die recht doen aan de authentieke smaken van de Aziatische keuken en een afspiegeling zijn van de vele invloeden in de culinaire geschiedenis van de regio.
Beschikbaarheidsdatum:
500 roerbakgerechten
Heerlijke recepten die recht doen aan de authentieke smaken van de Aziatische keuken en een afspiegeling zijn van de vele invloeden in de culinaire geschiedenis van de regio.
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
Roerbakken is van oudsher de manier om te koken met één pan. Op deze manier creëert u in een handomdraai verse maaltijden die snel op tafel staan. Door de hoge temperatuur en de korte baktijd zijn deze gerechten uit China, Korea, Vietnam, Cambodja, Thailand, Maleisië, Singapore, Japan, Indonesië en van de Filipijnen gegarandeerd een succes. Bij deze snelle en simpele bakmethode is een belangrijke rol weggelegd voor gember, citroengras, chilipeper, koriander, tamarinde, kokos en limoen.
Met heerlijke recepten die recht doen aan de authentieke smaken van de Aziatische keuken en een afspiegeling zijn van de vele invloeden in de culinaire geschiedenis van de regio.
De diverse recepten bieden voor elk wat wils, waaronder maaltijden voor kleine eters en fusiongerechten waarmee u indruk maakt.
Auteur: | Michelle Keogh |
Aantal pagina's: | 288 |
Uitvoering: | gebonden |
Nur: | 440 |
Verschijningsdatum: | 02-02-2017 |
Druk: | 3 |
ISBN/ EAN: | 978 90 483 1413 3 |
Geen recensies beschikbaar.
© 2023 Veltman Uitgevers | Ontwikkeld door Webservice Avenue