978 90 483 1669 4
Het geheim van de Thaise keuken zit hem in de perfecte balans tussen zoet, zuur, zout, bitter en gekruid. Met de
500 gerechten in dit boek wordt ook u een expert in de Thaise keuken.
Beschikbaarheidsdatum:
500 thaise gerechten
Het geheim van de Thaise keuken zit hem in de perfecte balans tussen zoet, zuur, zout, bitter en gekruid. Met de
500 gerechten in dit boek wordt ook u een expert in de Thaise keuken.
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
Net als de hoofdstad Bangkok, is eten uit Thailand heet, kleurrijk, pittig en uniek. Het land staat bekend om zijn geschiedenis en zijn keuken, en Bangkok ontvangt jaarlijks meer toeristen dan Londen, Parijs en New York. Het geheim van de Thaise keuken zit hem in de perfecte balans tussen zoet, zuur, zout, bitter en gekruid. Met de
500 gerechten in dit boek wordt ook u een expert in de Thaise keuken.
Carol Beckerman is een freelance auteur die dol is op koken en al meer dan veertig jaar ervaring heeft. Ze heeft de keuken gerund van een traditionele Engelse pub en de catering verzorgd voor grote evenementen in de VS.
Auteur: | Carol Beckerman |
Aantal pagina's: | 288 |
Uitvoering: | Gebonden |
Nur: | 440 |
Verschijningsdatum: | 01-02-2019 |
Druk: | 1 |
ISBN/ EAN: | 978 90 483 1669 4 |
Geen recensies beschikbaar.
© 2023 Veltman Uitgevers | Ontwikkeld door Webservice Avenue