Komt een vrouw bij de h@cker Bekijk groter

Komt een vrouw bij de hacker

978 90 8975 292 5

Hoe je indentiteit gestolen kan worden

Meer details

€ 14,95

Meer informatie

Iedereen klikt wel `s argeloos een linkje aan op een website. Steeds vaker heeft dit schokkende gevolgen. Opeens staan er honderden gestolen autos op je naam, wordt je bankpas geblokkeerd en bonzen deurwaarders op je deur. Tot overmaat van ramp houdt de politie je aan voor delicten die je niet gepleegd hebt. Welkom in de wereld van de identiteitsfraude. Alleen in Nederland en Vlaanderen zijn dagelijks vele honderden mensen het slachtoffer van deze vorm van criminaliteit. Hun aantal groeit razendsnel. Justitie staat met de handen in het haar.

 

In 'Komt een vrouw bij de h@cker' toont Maria Genova aan dat je geen bijzondere talenten hoeft te hebben om alles over iemand te weten te komen, om leningen op zijn naam af te sluiten of om te zorgen dat de verkeerde persoon in de gevangenis belandt. Voor haar boek laat Maria Genova zich hacken. Met een onthutsend resultaat. Ook begeeft ze zich zelf op het schimmige hackerspad. Na een schokkende, maar soms ook hilarische zoektocht op het randje van de privacy, kijk je met heel andere ogen naar je computer. Het boek eindigt met talloze tips van experts om identiteitsfraude te voorkomen.

Recensie:

De journaliste Maria Genova staat bekend om haar publicaties rondom mens en maatschappij in een actuele setting. Dit boek neemt de lezer mee in de wereld van identiteitsfraude en laat zien hoe eenvoudig het is voor criminelen om op afstand informatie die beschikbaar is op het wereldwijde web te gebruiken voor eigen gewin. Op welke wijze vindt deze vorm van fraude plaats en wat kun je zelf als individu ondernemen om de kans dat jou dit overkomt tot een minimum te beperken? Deze en vele andere vragen worden beantwoord in dit nuttige boekwerk. De auteur combineert talrijke praktijkvoorbeelden met diverse tips (achter in het boek) om de lezer zo goed mogelijk te helpen en laat terloops zien dat de sociale media en het verstrekken van op het eerste gezicht onschuldige persoonlijke informatie een duistere keerzijde hebben. Een pakkend verhaal met een educatief karakter. Met een verwijzing naar enkele nuttige websites.

Drs. Can Kumru

Datasheet

Auteur:Maria Genova
Aantal pagina's:224
Uitvoering:Paperback
Nur:339
Druk:2
ISBN/ EAN:978 90 8975 292 5

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Komt een vrouw bij de hacker

Komt een vrouw bij de hacker

Hoe je indentiteit gestolen kan worden

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: