Australië - een reis door Zuid en West Bekijk groter

Australië - een reis door Zuid en West

978 94 92920 99 7

Een reis door Zuid- en West

Meer details

€ 24,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Na het succes van Australië - Een rondreis door het zuiden van Lisanna Weston heeft zij nu samen met Sanne de Groot een tweede reisgids geschreven: Een reis door Zuid- en West. Lisanna Weston, succesvol reisorganisatie-onderneemster in Australië en Sanne de Groot, onderdeel van Dutchies Travel en veelvoudig Australië reizigster delen in deze reisgids hun passie voor het nog onontdekte deel van Australië. Ze nemen je mee naar Eyre Peninsula, de Nullarbor en de Westkust.


Het westelijke gedeelte van Australië is de droombestemming voor elke avonturier, de natuurliefhebber en voor hen die net even wat anders willen ervaren dan de meeste toeristen! Laat je verassen door de rauwe kustlijn, het weidse landschap van The Outback en flora en fauna die je nergens anders ter wereld tegenkomt.

Sanne en Lisanna delen al hun favoriete plekjes, de mooiste uitzichten, prachtigste kampeerplaatsen langs de route in Zuid- en West-Australië. Daarbij geven zij de lezer voldoende ruimte om eigen invulling aan de reis te geven en persoonlijke reiswensen te vervullen.

Datasheet

Auteur:Lisanna Weston & Sanne de Groot
Aantal pagina's:160
Uitvoering:Paperback
Nur:512
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 92920 99 7

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Australië - een reis door Zuid en West

Australië - een reis door Zuid en West

Een reis door Zuid- en West

Schrijf uw recensie

2 Andere producten in dezelfde categorie: