Nieuw-Zeeland Bekijk groter

Nieuw-Zeeland

978 94 93201 71 2

Een rondreis over het Noorder- en Zuidereiland.

Meer details

€ 24,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Nieuw-Zeeland, het land van hobbits, schapen, besneeuwde bergtoppen, watervallen, adrenaline en natuur. Door de goed bereikbare plekken, relatief korte afstanden en een prachtige balans tussen natuur en cultuur, is Nieuw Zeeland een van de meest geschikte landen ter wereld om een roadtrip te maken. Je hoeft maar een korte afstand te rijden om je weer in geheel nieuwe en altijd veranderende natuur te bevinden die nooit verveelt.

In dit boek schrijven auteurs Lisanna Weston, Rowdy Schellingerhout en Denise van den Nieuwendijk over een roadtrip over het Noorder- en Zuidereiland van dit indrukwekkende land, waar de auteurs lange tijd hebben gewoond.

Ze nemen de lezer mee langs adembenemende hoogtepunten  zoals Auckland, Hobbiton, Rotorua. De Tongariro Alpine Crossing, Wellington, Abel Tasman National Park, Queenstown, Millford Sound, Mount Cook en Christchurch worden niet overgeslagen. Maar ook de minder bekende plekjes worden niet overgeslagen.

De auteurs hopen je te inspireren met de ‘off the beaten track’ spirit, die wij als onafhankelijke reislustige Nederlanders allemaal wel een beetje herkennen.

Datasheet

Auteur:Lisanna Weston
Aantal pagina's:160
Uitvoering:paperback
Nur:518
Verschijningsdatum:augustus 2021
Druk:1
ISBN/ EAN:9789493201712

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Een rondreis over het Noorder- en Zuidereiland.

Schrijf uw recensie

2 Andere producten in dezelfde categorie: