Singapore Bekijk groter

Singapore

978 94 92920 39 3

€ 22,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

In Singapore toont Azië zijn spierballen. In deze dynamische stadstaat net boven de evenaar schieten de wolkenkrabbers als paddenstoelen uit de grond en is de levensstandaard hoger dan in West-Europa. Singapore is hightech, hypermodern en tot in de puntjes verzorgd. Tegelijkertijd vind je er een enorm veelkleurige samenleving met bijzondere tradities, zoals het Chinese Festival of the Hungry Ghosts en het hindoeïstische Thaipusam.

Singapore is hiernaast de culinaire hoofdstad van Azië, niet in de laatste plaats door de honderden food centres in de stad, waar sommige eetstalletjes zelfs zijn bekroond met een Michelinster. Het is bovendien een enorm groene stad. Je treft er parken en natuurgebieden aan met uitbundige tropische vegetatie en je kunt er op witte zandstranden onder de kokospalmen liggen. En dan zijn de vele attracties en talloze grote winkelcentra nog niet genoemd, die maken dat je je geen seconde hoeft te vervelen bij een bezoek aan deze kleurrijke bestemming.

Schrijver en reisjournalist Guido Derksen, auteur van meer dan dertig boeken, komt regelmatig in Singapore. In deze reisgids beschrijft hij alle highlights in de ultramoderne stadstaat, van de bijzondere moderne gebouwen en de sprookjesachtige Gardens by the Bay rond Marina Bay tot het oude Chinatown, Little India en Kampong Glam. Ook de veelzijdige cultuur en tradities en de talloze culinaire genoegens van Singapore komen uitgebreid aan bod.

Datasheet

Auteur:Guido Derksen
Aantal pagina's:160
Uitvoering:Paperback
Nur:517
ISBN/ EAN:978 94 92920 39 3

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Singapore

Singapore

Schrijf uw recensie

3 Andere producten in dezelfde categorie: