Bruidstaarten

978 90 483 0866 8

Zoe Clark  

Inspiratie en ontwerpen voor 30 chique en unieke bruidstaarten

Meer details

€ 20,00

€ 20,00

Meer informatie

Maak een prachtige en unieke bruidstaart voor uw speciale dag. Laat u inspireren door het thema van uw trouwdag: de kaarten, bloemen, locatie en, natuurlijk, de jurk! Of u nu op zoek bent naar ideeën voor een klassieke bruidstaart met bloemen, een taart voor twee bruidegommen of een kleurige macarontaart: bij de ervaren taartdecorateur en taartboekenschrijfster Zoe Clark vindt u wat u zoekt.

Naast de taarten vindt u in dit boek ook ideeën voor bijpassende cupcakes, koekjes, petitfours en minicakejes – bijvoorbeeld als presentje voor de gasten om mee naar huis te nemen.   Nadat ze in 2005 haar eigen bruidstaart had gemaakt, maakte Zoe Clark van haar hobby haar beroep en vertrok naar Londen om met enkele van de meest vooraanstaande bakkers uit het vakgebied te werken.

In de loop van de tijd ontwikkelde ze haar eigen unieke stijl en vaardigheden en in 2008 begon ze haar eigen bedrijf. Ze opende een winkel in Wimbledon, Londen, genaamd The Cake Parlour, waar ze nog steeds bruidstaarten maakt. Zoe’s taarten hebben de aandacht getrokken van zowel klanten als de pers en ze won in 2010 de prijs voor beste bruidstaartontwerper van het blad Perfect Weddings. Ze heeft verder al meerdere taartdecoratieboeken geschreven en geeft als gevolg van het succes van die boeken nu taartdecoratielessen op alle niveaus.

Datasheet

Auteur:Zoe Clark
Aantal pagina's:128
Uitvoering:Paperback
Nur:440
Verschijningsdatum:13-08-2013
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 0866 8

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Bruidstaarten

Bruidstaarten

Zoe Clark  

Inspiratie en ontwerpen voor 30 chique en unieke bruidstaarten

Schrijf uw recensie

19 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...