Gebak

978 90 483 1345 7

Christophe Felder en Camille Lesecq, twee ongeëvenaarde patissiers, onthullen in dit boek hun waardevolste geheimen en delen 150 fantastische, creatieve recepten met ons

Meer details

€ 39,99

Meer informatie

Christophe Felder en Camille Lesecq, twee ongeëvenaarde patissiers, onthullen in dit boek hun waardevolste geheimen en delen 150 fantastische, creatieve recepten met ons. De grote klassiekers van de Franse en internationale patisserie zijn prachtig vormgegeven en gefotografeerd door Marion Chatelain en Laurent Fau en zijn een ware ode aan de fijnproeverij. Van citroencake tot pavlova en van tarte tatin tot schwarzwalderkirschtorte: met dit boek maakt u patisserie van hoog niveau.

Christophe Felder, uitzonderlijk patissier en succesvol auteur in Frankrijk, deelt al jaren zijn kennis met het grote publiek via zijn boeken en workshops. In dit boek werkt hij samen met Camille Lesecq, voormalig chef-patissier bij Le Meurice in Parijs.

Datasheet

Auteur:Christophe Felder & Camille Lesecq
Aantal pagina's:384
Uitvoering:Gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:30-11-2016
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1345 7

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Gebak

Gebak

Christophe Felder en Camille Lesecq, twee ongeëvenaarde patissiers, onthullen in dit boek hun waardevolste geheimen en delen 150 fantastische, creatieve recepten met ons

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: