Eat Bake Love Bekijk groter

Eat Bake Love

978 94 93160 34 7

Zoete verleidingen

Meer details

€ 22,50

Meer informatie

Kunnen “bak”-boeken nog verrassend zijn? Met ruim 120.000 volgers op Youtube en 185.000 op Facebook is culinair vlogster en fotografe Vedika Luthra een absoluut culinair succes! Haar geheim? De perfecte mix van unieke en originele desserts die makkelijk te maken zijn met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn, en die er bovenal waanzinnig uitzien! Daarnaast signaleert Vedika feilloos voorkeuren en trends, mede daardoor zijn vele van haar verrukkelijke desserts uiterst vriendelijk voor veganisten en diegenen die glutenvrij prefereren. Presentatie is cruciaal voor Vedika; haar fotografie is zonder meer sensationeel te noemen met creativiteit, schoonheid en een vleugje decadentie als belangrijkste ‘ingrediënten’. Haar recepten worden dagelijks door tienduizenden ‘zoetekauwen’ nagemaakt en geproefd!

De ruim 50 bakrecepten in Eat Bake Love zijn Vedika’s persoonlijke favorieten en geschikt om iedere dag van het jaar te maken. De fotografie, haar notities en verhalen bij elk van de recepten, met persoonlijke ervaringen en inspiratiebronnen uit onder meer India, Polen en ook Nederland, zorgen voor een heerlijk boek; originele recepten, die de zonde van de calorieën absoluut meer dan waard zijn en er bovendien ‘goddelijk’ uitzien. Een lust voor oog & mond!

Vedika Luthra werd 21 jaar geleden geboren in India en groeide op in Polen. In 2014 startte zij de blog Hot Chocolate Hits, waarop talloze ‘over the top’ recepten konden worden teruggevonden en zorgde voor een enorme populariteit van de jonge blogster, fotografe en filmer. De combinatie van mooie recepten en bijna nog mooiere forto’s en filmpjes  hebben geresulteerd in honderdduizenden volgers in binnen- en buitenland. Vedika is tevens partner bij het video network Tastemade en haar culinaire filmpjes werden in totaal al meer dan 36 miljoen keer gezien. Daarnaast werkt en werkte ze mee aan producties bij onder meer Buzzfeed, The Huffington Post, Spoon University en de ‘Fault in Our Stars’facebook pagina. Op dit moment studeert Vedika aan University College Utrecht.

Datasheet

Auteur:Vedika Luthra
Aantal pagina's:144
Uitvoering:Paperback
Nur:440
Verschijningsdatum:Voorjaar 2020
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93160 347

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Eat Bake Love

Eat Bake Love

Zoete verleidingen

Schrijf uw recensie

11 Andere producten in dezelfde categorie: