Vlees roken

978 90 483 1442 3

De nieuwe manier om te barbecueën – met rook! Combineer precisie met alchemie en produceer het lekkerste, meest malse vlees dat u ooit heeft geproefd.

Meer details

€ 20,00

€ 20,00

Meer informatie

De nieuwe manier om te barbecueën – met rook! Combineer precisie met alchemie en produceer het lekkerste, meest malse vlees dat u ooit heeft geproefd.

Met meer dan 50 fantastische recepten voor het roken van rundvlees, varkensvlees, gevogelte en zeevruchten van de bekroonde Texaanse pitmaster Will Fleischman. Met deskundig advies voor het kiezen van de juiste rookoven en houtsoorten, het reguleren van de hitte en het maken van heerlijke rubs en sauzen. Met recepten en instructies die stapsgewijs worden uitgelegd om de technieken te leren die u nodig heeft om als een echte professional te kunnen roken, of u nu een gewone barbecue of speciale rookoven gebruikt.

Datasheet

Auteur:Will Fleischman
Aantal pagina's:192
Uitvoering:Gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:29-05-2017
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1442 3

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Vlees roken

Vlees roken

De nieuwe manier om te barbecueën – met rook! Combineer precisie met alchemie en produceer het lekkerste, meest malse vlees dat u ooit heeft geproefd.

Schrijf uw recensie

9 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...