978 90 483 1650 2
Roken is leuk… op de barbecue welteverstaan!
Beschikbaarheidsdatum:
Technieken & recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer
Roken is leuk… op de barbecue welteverstaan!
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
Roken is leuk… op de barbecue welteverstaan!
Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft – als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijk zelfgerookte ribs, zalm en kip.
Waar vind ik die technieken, hoor ik u denken. Hier, in dit boek. Met deze technieken en de 25 bijbehorende recepten bent u niet alleen een ‘smoker’ maar vooral ‘hot’!
‘Toen ik destijds probeerde om mijn culinaire reputatie in de barbecuewereld te vestigen, zocht ik de deskundige leiding van Ardie Davis via zijn innerlijke barbecuesjamaan Remus Powers. In dit boek laat hij iedereen delen in zijn jaren- en jarenlange ervaring. Geen enkele barbecue-avonturier mag dit boek missen.’
‒ Chris Schlesinger, chef/mede-eigenaar van The Automatic en coauteur van Grill It! en Let the Flames Begin
Auteur: | Ardie A. Davis |
Aantal pagina's: | 128 |
Uitvoering: | Gebonden |
Nur: | 441 |
Verschijningsdatum: | 07-06-2018 |
Druk: | 1 |
ISBN/ EAN: | 978 90 483 1650 2 |
Geen recensies beschikbaar.
© 2023 Veltman Uitgevers | Ontwikkeld door Webservice Avenue