Technieken & recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer

978 90 483 1650 2

Roken is leuk… op de barbecue welteverstaan!

Meer details

€ 7,99

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Roken is leuk… op de barbecue welteverstaan!

Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft – als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijk zelfgerookte ribs, zalm en kip.

Waar vind ik die technieken, hoor ik u denken. Hier, in dit boek. Met deze technieken en de 25 bijbehorende recepten bent u niet alleen een ‘smoker’ maar vooral ‘hot’!

‘Toen ik destijds probeerde om mijn culinaire reputatie in de barbecuewereld te vestigen, zocht ik de deskundige leiding van Ardie Davis via zijn innerlijke barbecuesjamaan Remus Powers. In dit boek laat hij iedereen delen in zijn jaren- en jarenlange ervaring. Geen enkele barbecue-avonturier mag dit boek missen.’

‒ Chris Schlesinger, chef/mede-eigenaar van The Automatic en coauteur van Grill It! en Let the Flames Begin

Datasheet

Auteur:Ardie A. Davis
Aantal pagina's:128
Uitvoering:Gebonden
Nur:441
Verschijningsdatum:07-06-2018
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1650 2

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Technieken & recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer

Technieken & recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer

Roken is leuk… op de barbecue welteverstaan!

Schrijf uw recensie

14 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...