Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

978 90 483 1649 6

Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.

Meer details

€ 14,99

Meer informatie

Hout op voorraad? Zou wel moeten!

Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.

En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om te koken op een plank. De enige twee dingen die u nodig heeft, zijn een plank en dit boek! Met de 25 essentiële technieken die u in dit boek vindt, bereidt u in no time het heerlijkste eten op een plank ‒ buiten en binnen.

Datasheet

Auteur:Karen Adler & Judith Fertig
Aantal pagina's:128
Uitvoering:Gebonden
Nur:441
Verschijningsdatum:aug/sept 2018
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1649 6

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.

Schrijf uw recensie

10 Andere producten in dezelfde categorie: