Rooktechnieken

978 90 483 0907 8

De lekkerste recepten voor het roken van vis, vlees, groente en meer

Heerlijk conserveren en aromatiseren

Meer details

€ 20,00

€ 20,00

Meer informatie

Roken is niet alleen een van de oudste conserveringsmethoden, maar ook veruit de smakelijkste! Of het nu vlees, vis, groente of kaas betreft, roken geeft al deze voedingswaren een heel bijzonder aroma. En het leuke is dat u voor het roken van voedsel geen kostbare professionele uitrusting nodig heeft. Een kogelbarbecue of wok met deksel volstaat om die heerlijke rooksmaak te verkrijgen.

Dit boek is een gedegen, praktijkgerichte gids voor het koud, warm en heet roken. Er wordt uitgebreid ingegaan op de belangrijkste hulpmiddelen en materialen die u voor het roken nodig heeft. De gang van zaken tijdens het rookproces wordt duidelijk uitgelegd.

Aan de hand van de vele, fraai geïllustreerde recepten leert u doodgewone levensmiddelen om te toveren in de heerlijkste delicatessen, van koudgerookte smeuïge ham en warmgerookte worstjes tot goudgele visfilets uit de hete rook. Uw intrede in de ‘wereld van het roken’ wordt gegarandeerd een succes door de talloze professionele tips!

Datasheet

Auteur:Annerose Sieck
Aantal pagina's:160
Uitvoering:Gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:24-09-2013
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 0907 8

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Rooktechnieken

Rooktechnieken

De lekkerste recepten voor het roken van vis, vlees, groente en meer

Heerlijk conserveren en aromatiseren

Schrijf uw recensie

29 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...