Sous vide

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur

€ 19,99
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending v.a. €20,-

Meer informatie

Samenvatting

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.

Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen ‘onder vacuüm’ geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.

Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.

Eigenschappen
978 90 483 0908 5

Datasheet

Aantal pagina's:
256
Uitvoering:
Gebonden
Nur:
446
Verschijningsdatum:
24-09-2013
Druk:
4
ISBN/ EAN:
978 90 483 0908 5
Auteur:
Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis & Daniel Esswein (fotografie)

Specifieke referenties

ean13
9789048309085

Andere boeken van deze auteur

Wat men over dit product zegt:
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Loading...