978 90 483 0908 5
Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur
Beschikbaarheidsdatum:
Sous vide
Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.
Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen ‘onder vacuüm’ geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.
Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.
Auteur: | Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis & Daniel Esswein (fotografie) |
Aantal pagina's: | 256 |
Uitvoering: | Gebonden |
Nur: | 446 |
Verschijningsdatum: | 24-09-2013 |
Druk: | 4 |
ISBN/ EAN: | 978 90 483 0908 5 |
Geen recensies beschikbaar.
© 2023 Veltman Uitgevers | Ontwikkeld door Webservice Avenue