Het Rookboek

978 90 483 1163 7

Leer alles over het roken en bereiden van vlees, vis, groenten, fruit en meer.

Meer details

€ 24,50

Meer informatie

Roken is een eeuwenoude, breed toepasbare manier om voedsel te conserveren.
De verleidelijke geur van rokend hout is maar moeilijk te weerstaan, maar je hoeft niet per se naar buiten om de zoete, zoute, gerookte smaak te bereiken.
Jeremy beschrijft het verschil tussen warm en koud roken en laat zien hoe je met behulp van specerijen de perfecte smaakbalans in gerookt voedsel bereikt.
De prachtige stap-voor-stap-foto's helpen bij het rookproces.

Datasheet

Auteur:Jeremy Schmid
Aantal pagina's:160
Uitvoering:gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:16-06-2015
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1163 7

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Het Rookboek

Het Rookboek

Leer alles over het roken en bereiden van vlees, vis, groenten, fruit en meer.

Schrijf uw recensie

29 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...