978 90 483 1116 3
Ontdek hoe u topkwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en de gaarheid kunt controleren, en nog veel meer.
Beschikbaarheidsdatum:
Het vleeskookboek
Ontdek hoe u topkwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en de gaarheid kunt controleren, en nog veel meer.
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
Word een echte vleeskenner!
Ontdek hoe u topkwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en de gaarheid kunt controleren, en nog veel meer.
Met meer dan 300 internationale recepten voor gevogelte, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees en wild, zoals Langzaam gebraden varkensschouder met ciderjus, Kerala-rundvleescurry en Marokkaanse gegrilde lamsbout.
Haal het beste uit uw vlees met de helder uitgelegde voorbereidings- en bereidingstechnieken, en leer alle basistechnieken voor de thuisslager.
Auteur: | Nichola Fletcher |
Aantal pagina's: | 320 |
Uitvoering: | gebonden |
Nur: | 440 |
Verschijningsdatum: | 18-09-2015 |
Druk: | 1 |
ISBN/ EAN: | 978 90 483 1116 3 |
Geen recensies beschikbaar.
© 2021 Veltman Uitgevers | Ontwikkeld door Webservice Avenue