978 90 483 1292 4
Kok John Pellicano legt uit hoe u zelf een op hout gestookte pizzaoven maakt en deelt de geheimen voor het maken van smakelijke pizza’s en andere eenvoudige maaltijden. Met dit boek wordt zelfs de meest onervaren pizzaliefhebber een goede kok.
Beschikbaarheidsdatum:
Houtgestookte pizzaoven
Kok John Pellicano legt uit hoe u zelf een op hout gestookte pizzaoven maakt en deelt de geheimen voor het maken van smakelijke pizza’s en andere eenvoudige maaltijden. Met dit boek wordt zelfs de meest onervaren pizzaliefhebber een goede kok.
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
Met de komst van op hout gestookte pizzaovens in achtertuinen en keukens is er een wereld opengegaan voor pizzaliefhebbers en mensen die houden van smakelijke zelfgemaakte gerechten.
Kok John Pellicano legt uit hoe u zelf een op hout gestookte pizzaoven maakt en deelt de geheimen voor het maken van smakelijke pizza’s en andere eenvoudige maaltijden. Met dit boek wordt zelfs de meest onervaren pizzaliefhebber een goede kok.
Er staan ook andere gerechten in die u in een op hout gestookte oven kunt bereiden, zoals brood, braadvlees, lamskoteletten, kipdrumsticks, runderribben en vis, zoals u meer haalt uit uw pizzaoven.
Auteur: | John Pellicano |
Aantal pagina's: | 176 |
Uitvoering: | gebonden |
Nur: | 440 |
Verschijningsdatum: | 23-05-2016 |
Druk: | 1 |
ISBN/ EAN: | 978 90 483 1292 4 |
Geen recensies beschikbaar.
© 2021 Veltman Uitgevers | Ontwikkeld door Webservice Avenue