Het vleeskookboek - jubileumeditie

978 90 483 1367 9

Ontdek hoe u topkwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en de gaarheid kunt controleren, en nog veel meer.

Meer details

€ 25,00

Meer informatie

Word een echte vleeskenner!

Ontdek hoe u topkwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en de gaarheid kunt controleren, en nog veel meer.

Met meer dan 300 internationale recepten voor gevogelte, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees en wild, zoals Langzaam gebraden varkensschouder met ciderjus, Kerala-rundvleescurry en Marokkaanse gegrilde lamsbout.

Haal het beste uit uw vlees met de helder uitgelegde voorbereidings- en bereidingstechnieken, en leer alle basistechnieken voor de thuisslager.

Datasheet

Auteur:Nichola Fletcher
Aantal pagina's:320
Uitvoering:gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:15-09-2016
Druk:2
ISBN/ EAN:978 90 483 1367 9

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Het vleeskookboek - jubileumeditie

Het vleeskookboek - jubileumeditie

Ontdek hoe u topkwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en de gaarheid kunt controleren, en nog veel meer.

Schrijf uw recensie

29 Andere producten in dezelfde categorie: