Pickled

978 90 483 1410 2

Pickled is een frisse en innovatieve blik op inmaken en fermenteren, met meer dan 60 creatieve recepten die elk gerecht extra smaakvol maken.

Meer details

€ 15,00

Meer informatie

Kimchi! Sriracha! Thaise sjalotjes! Taco’s! Yucatánpickles & meer !

Pickled is een frisse en innovatieve blik op inmaken en fermenteren, met meer dan 60 creatieve recepten die elk gerecht extra smaakvol maken. Pickle-fan Freddie Janssen laat zien hoe eenvoudig het is om bijna alles in te maken zonder dat daarvoor geavanceerd materiaal of moeilijk verkrijgbare ingrediënten nodig zijn.

Begin met klassieke komkommer-dillepickles of met chipotle ingemaakte eieren op Mexicaanse wijze, ga dan verder met wat gedurfdere smaakcombinaties zoals met szechuanpeper ingemaakte watermeloen of de heerlijke, naar meer smakende wasabibieten. Om u te inspireren om pickles en gefermenteerde producten te gebruiken hebben Freddie en een paar van haar restaurantvrienden gerechten ontwikkeld om van te watertanden: probeer eens gefrituurde ingemaakte kippenvleugels, chipotle-varkensvleestaco’s met Yucatánpickles, een lekkere sterke pickletini en de koning van alle kaastosti’s: een tosti met kimchi & stilton.

Maak kennis met quickles (pickles die binnen een paar uur klaar zijn), andere soorten pickles die maanden geduld vereisen en recepten voor zelfgemaakte kimchi, zuurkool, sriracha, ketchup, chili-olie, azijn en meer. Dankzij de pickles is geen enkel gerecht nog saai!

Datasheet

Auteur:Freddie Janssen
Aantal pagina's:144
Uitvoering:gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:februari/maart 2017
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1410 2

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Pickled

Pickled

Pickled is een frisse en innovatieve blik op inmaken en fermenteren, met meer dan 60 creatieve recepten die elk gerecht extra smaakvol maken.

Schrijf uw recensie

29 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...