978 90 483 1410 2
Pickled is een frisse en innovatieve blik op inmaken en fermenteren, met meer dan 60 creatieve recepten die elk gerecht extra smaakvol maken.
Beschikbaarheidsdatum:
Pickled
Pickled is een frisse en innovatieve blik op inmaken en fermenteren, met meer dan 60 creatieve recepten die elk gerecht extra smaakvol maken.
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
Kimchi! Sriracha! Thaise sjalotjes! Taco’s! Yucatánpickles & meer !
Pickled is een frisse en innovatieve blik op inmaken en fermenteren, met meer dan 60 creatieve recepten die elk gerecht extra smaakvol maken. Pickle-fan Freddie Janssen laat zien hoe eenvoudig het is om bijna alles in te maken zonder dat daarvoor geavanceerd materiaal of moeilijk verkrijgbare ingrediënten nodig zijn.
Begin met klassieke komkommer-dillepickles of met chipotle ingemaakte eieren op Mexicaanse wijze, ga dan verder met wat gedurfdere smaakcombinaties zoals met szechuanpeper ingemaakte watermeloen of de heerlijke, naar meer smakende wasabibieten. Om u te inspireren om pickles en gefermenteerde producten te gebruiken hebben Freddie en een paar van haar restaurantvrienden gerechten ontwikkeld om van te watertanden: probeer eens gefrituurde ingemaakte kippenvleugels, chipotle-varkensvleestaco’s met Yucatánpickles, een lekkere sterke pickletini en de koning van alle kaastosti’s: een tosti met kimchi & stilton.
Maak kennis met quickles (pickles die binnen een paar uur klaar zijn), andere soorten pickles die maanden geduld vereisen en recepten voor zelfgemaakte kimchi, zuurkool, sriracha, ketchup, chili-olie, azijn en meer. Dankzij de pickles is geen enkel gerecht nog saai!
Auteur: | Freddie Janssen |
Aantal pagina's: | 144 |
Uitvoering: | gebonden |
Nur: | 440 |
Verschijningsdatum: | februari/maart 2017 |
Druk: | 1 |
ISBN/ EAN: | 978 90 483 1410 2 |
Geen recensies beschikbaar.
© 2021 Veltman Uitgevers | Ontwikkeld door Webservice Avenue