Het Slowcookerboek

978 90 483 1995 4

Meer dan 150 verrukkelijke eenpansgerechten.

Meer details

€ 17,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Meer dan 150 verrukkelijke recepten voor uw slowcooker die u het water in de mond doen lopen. Inclusief recepten voor klassieke gerechten, zoals Wortel-koriandersoep, Chowder, traditionele bonenschotels, Moussaka, Vispastei met kaas, Gebakken custard met ahornsiroop, Chocoladekwarkbrownies en diverse feestelijke desserts.
De zeer uitgebreide, geïllustreerde inleiding vertelt u alles over de technieken die u nodig heeft om in de slowcooker te koken. Onder elk recept staat een overzicht van de voedingswaarde (vet, koolhydraten, zout en calorieën) van het gerecht, aan de hand waarvan u uw maaltijden verantwoord kunt plannen.

Catherine Atkinson is huishoudkundige, gespecialiseerd in het maken van cordon bleu. Na haar studie heeft ze in diverse hotels en restaurants gewerkt, waaronder de Roux Brothers-patisseriën. Haar ervaring in de cateringbranche inspireerde haar tot het schrijven van recepten en het stileren van voedsel voor foto’s, waarna zij adjunct-redactrice werd van de kookrubriek in het weekblad Woman’s Weekly en later het weekblad Me.

Deze herdruk is verschenen in een geheel nieuwe uitvoering met een nieuw ISBN.

Datasheet

Auteur:Catherine Atkinson
Aantal pagina's:256
Uitvoering:paperback met flappen
Nur:440
Verschijningsdatum:02-11-2021
Druk:10e druk 2023
ISBN/ EAN:978 90 483 1995 4

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Het Slowcookerboek

Het Slowcookerboek

Meer dan 150 verrukkelijke eenpansgerechten.

Schrijf uw recensie

19 Andere producten in dezelfde categorie: