De parttime vegetariër

978 90 483 1268 9

In dit boek heeft Nicola Graimes heerlijke recepten verzameld, allemaal vegetarisch, maar vele met een 'parttime variatie' - dat wil zeggen: een variatie waarin wat vlees of vis wordt toegevoegd.

Meer details

€ 22,50

Meer informatie

Of het nu om persoonlijke of praktische redenen gaat, feit is dat steeds meer mensen overstappen op een 'flexitarisch' dieet, dat vooral vegetarisch en af en toe wat vis of vlees bevat - parttime vegetarisch, zeg maar.

In dit boek heeft Nicola Graimes heerlijke recepten verzameld, allemaal vegetarisch, maar vele met een 'parttime variatie' - dat wil zeggen: een variatie waarin wat vlees of vis wordt toegevoegd. Haar vernieuwende ideeën en smaken zullen uw kijk op vegetarisch eten absoluut veranderen. Maak voor een weldadige brunch eens 'Aardappelkoekjes met rookkaas' en 'knapperige boerenkool' of de visvariant 'Aardappelkoekjes met zalm'.

Veel gerechten, zoals 'Libanese labnehballetjes' en de vleesvariant 'Pittige lamsballetjes', zijn een uitkomst als u zowel vegetarische als niet-vegetarische gasten te eten krijgt.

Heerlijk eten begint bij dit creatieve boek!

Datasheet

Auteur:Nicola Graimes
Aantal pagina's:224
Uitvoering:gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:23-05-2016
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1268 9

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

De parttime vegetariër

De parttime vegetariër

In dit boek heeft Nicola Graimes heerlijke recepten verzameld, allemaal vegetarisch, maar vele met een 'parttime variatie' - dat wil zeggen: een variatie waarin wat vlees of vis wordt toegevoegd.

Schrijf uw recensie

17 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...