978 90 483 1513 0
Maak kennis met nieuwe barbecuegerechten uit de hele wereld: van Amerikaanse pulled pork tot Argentijnse churrasco en geroosterde asperges van eigen bodem.
Beschikbaarheidsdatum:
Een wereldreis rond de BBQ
Maak kennis met nieuwe barbecuegerechten uit de hele wereld: van Amerikaanse pulled pork tot Argentijnse churrasco en geroosterde asperges van eigen bodem.
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
Iedere Nederlander staat zo'n dertien keer per jaar aan de barbecue. Is het dan niet hoog tijd voor een beetje afwisseling - eens iets anders dan worstjes en hamburgers? Absoluut! Maak kennis met nieuwe barbecuegerechten uit de hele wereld: van Amerikaanse pulled pork tot Argentijnse churrasco en geroosterde asperges van eigen bodem. Ook vegetariërs komen niets te kort in dit schitterende boek boordevol recepten van de barbecue.
Onmiskenbaar veelzijdig!
Ralph de Kok neemt ons mee op een culinaire wereldreis in 100 recepten. Van eenvoudig tot indrukwekkend: met dit boek bereidt iedere barbecuekok zeer afwisselende gerechten.
Auteur: | Ralph de Kok |
Aantal pagina's: | 244 |
Uitvoering: | Gebonden |
Nur: | 440 |
Verschijningsdatum: | 22-05-2017 |
Druk: | 2e druk 2022 |
ISBN/ EAN: | 978 90 483 1513 0 |
Geen recensies beschikbaar.
© 2023 Veltman Uitgevers | Ontwikkeld door Webservice Avenue