Het bedrog van Rome Bekijk groter

Het bedrog van Rome

978 94 92920 42 3

De Rooms-Katholieke Kerk, een uitgedacht instituut gebaseerd op leugens & machtsmisbruik

Meer details

€ 21,95

Meer informatie

Mocht de huidige paus Franciscus met zijn charmeoffensief de indruk wekken een vernieuwer te zijn, dan bewijst dit boek het tegendeel. Maurits Prins breekt iets open wat voor velen nog in het verborgene ligt. Een goed gedocumenteerd onderzoek over de onwaarheden en duistere praktijken van de Rooms-Katholieke Kerk. Op heldere wijze wordt zichtbaar gemaakt dat de zogenaamde waarheid van de christelijke religie op niets berust en wordt uitgelegd hoe het oorspronkelijk is ontstaan vanuit eigenbelang, leugens, fraude, fantasie en machtsmisbruik.

Tevens besteedt Prins uitgebreid aandacht aan de gnostische spirituele kant van de mens, die deze kerk rigoureus heeft proberen te verwijderen. Een toegankelijk, boeiend en aangrijpend boek voor iedereen, ongeacht zijn achtergrond, dat uiterst actueel is.

Maurits Prins is Jungiaans psycholoog, paragnost, esotericus en filosoof. Hij heeft 40 jaar een psychosociale praktijk gevoerd. Zijn onderzoek naar de Rooms-Katholieke Kerk, na jaren als jongeling in een klooster gezeten te hebben, werd zijn levenswerk. De kloof tussen waarheid en leugen was én is voor hem onverteerbaar.

Datasheet

Auteur:Maurits Prins
Aantal pagina's:224
Uitvoering:Paperback
Nur:728
Verschijningsdatum:oktober 2018
Druk:1
ISBN/ EAN:9789492920423

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Het bedrog van Rome

Het bedrog van Rome

De Rooms-Katholieke Kerk, een uitgedacht instituut gebaseerd op leugens & machtsmisbruik

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: