Doortastend op weg naar succes Bekijk groter

Doortastend op weg naar succes

978 94 92920 47 8

Een inspirerend verhaal over veranderen en doorzetten

Meer details

€ 24,95

Meer informatie

Joost Rigter is succesvol ondernemer. Joost Rigter is ook nagenoeg blind. Tot zijn 26e kon hij zien, door een zeldzame oogaandoening kan hij dat nu nog voor slechts 0,8 procent. Een totale ommekeer en niets bleek meer hetzelfde. Maakt dat zijn leven minder mooi? Joost vindt van niet; het leven is anders maar nog steeds zeer de moeite waard.

 

Dit boek geeft zijn inspirerende levensverhaal weer en laat zien hoe Joost door diepe dalen ging vóórdat hij successen kon vieren als ondernemer en als mens. Cruciaal was het moment waarop hij zich niet langer liet beperken door zijn handicap en eropuit ging. Het bleek de opmaat voor belangrijke veranderingen met verstrekkende gevolgen. Zijn ervaringen leren dat je verder komt door je kwetsbaar op te stellen en op het juiste moment uit je comfortzone te stappen.

 

Een inspirerend en meeslepend boek over doorzettingsvermogen, verandering en het vermogen om het mooie van het leven te ‘zien’.

 

Ondernemer Joost Rigter is een graag geziene spreker en dagvoorzitter in het bedrijfsleven en andere organisaties. Jaarlijks geeft hij tientallen lezingen in binnen- en buitenland. Het zijn bijzondere lezingen die de toehoorders inspireren en naar hun eigen beperkingen en mogelijkheden laten kijken, zodat ze met hernieuwd elan successen kunnen nastreven.

 

Schrijver en journalist Guido Derksen is auteur van meer dan dertig boeken. Hij schrijft voornamelijk non-fictie, waaronder ook biografieën, en publiceert regelmatig in NRC Handelsblad.

Datasheet

Auteur:Joost Rigter & Guido Derksen
Aantal pagina's:144
Uitvoering:Paperback
Nur:800
Verschijningsdatum:oktober 2018
Druk:1
ISBN/ EAN:9789492920478

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Doortastend op weg naar succes

Doortastend op weg naar succes

Een inspirerend verhaal over veranderen en doorzetten

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: