Umbrië Bekijk groter

Umbrië

978 94 92920 95 9

En Lago di Trasimeno als hart

Meer details

€ 22,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

De populariteit van Umbrië groeit en dat vraagt om meer informatie en aanstekelijke verhalen waardoor de uitstapjes voor elke reiziger meer contouren krijgen.

Umbrië zit geklemd tussen het veel geprezen Toscane, het ruigere Le Marche met in het zuiden Lazio en de Abruzzen. De landschappen en leefstijlen verschillen fascinerend in die vier delen. Auteur Renée de Haan spreekt steeds één van die parten aan: van Perugia naar Gubbio en door naar Orvieto en Spoleto met feesten, speciale gerechten en wijnen. Daarnaast wordt stil gestaan bij het bedevaartsoord Assisi. De Heilige Franciscus heeft in elk dorp zijn sporen nagelaten en dat spoor volgt Renéé de Haan maar al te graag.

Bijzondere interviews leggen de ziel en zaligheid bloot van een Umbrië dat in zijn verdeeldheid toch een samenhang kent. Puur, niet erg toeristisch en met vaak ongekende plekjes voor buitenlanders. Het Lago di Trasimeno en Assisi komen uitgebreid aan bod en een kalender met festiviteiten helpt reizigers om precies op het goede moment in deze streek te verblijven.

Datasheet

Auteur:Renée de Haan
Aantal pagina's:160
Uitvoering:Paperback
Nur:512
Verschijningsdatum:Juli 2019
Druk:1
ISBN/ EAN:9789492920959

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Umbrië

Umbrië

En Lago di Trasimeno als hart

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: