Wijngids Spanje Bekijk groter

Wijngids Spanje

978 94 93160 040

Ontdekkingstocht langs alle wijnstreken en de beste bodegas

Meer details

€ 22,50

Meer informatie

Spanje is één van de belangrijkste wijnproducenten van de wereld en qua oppervlakte zelfs het grootste wijnland ter wereld. De laatste Nederlandse wijngids over Spaanse ‘vino’s’ stamt uit 2001 en dat terwijl er de laatste 25 jaar juist een ingrijpende modernisering van de sector heeft plaatsgevonden!  

Auteur Sander de Vaan neemt de lezer mee op een tocht langs bekende en minder bekende Spaanse wijnhuizen uit alle 70 ‘Denominaciones de Origien’ op het Spaanse vasteland, de Balearen en de Canarische Eilanden. Naast de uitgebreide en diepgaande informatie over de verschillende herkomstgebieden biedt Wijngids Spanje – Een Vuelta langs alle wijngebieden en de beste bodegas ook een overzicht van de meest representatieve wijnen uit iedere streek. Het verhaal van Spaanse wijnmakers (plus een enkele Nederlander en Belg) en richtprijzen van de Spaanse wijnen maakt de wijngids compleet.

Wijngids Spanje is de perfecte gids voor kenners, liefhebbers én iedereen die graag eens een bijzondere Spaanse wijn wil proeven. Want Spanje is zoveel meer dan alleen de bekende La Rioja wijnstreek!

Datasheet

Auteur:Sander de Vaan
Aantal pagina's:256
Uitvoering:Paperback
Nur:447
Verschijningsdatum:September 2019
Druk:1
ISBN/ EAN:9789493160040

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Wijngids Spanje

Wijngids Spanje

Ontdekkingstocht langs alle wijnstreken en de beste bodegas

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: