Help je hond Bekijk groter

Help je hond

978 94 93160 00 2

Bij angst en onzekerheid

Meer details

€ 31,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

“In Nederland wonen zo’n 2,5 miljoen honden. Bazen nemen vol goede moed een hond in huis maar het is niet altijd even leuk. Een aanzienlijk deel van de honden is bang en onzeker wat voor veel bazen grote problemen oplevert. In de vorm van agressie of een beperkt sociaal leven bijvoorbeeld, omdat een hond niet alleen kan zijn.” - Monique Bladder, diergedragstherapeut AKK

In het rijk geïllustreerde boek Help je hond – bij angst en onzekerheid bieden Monique en Erica de lezer de benodigde kennis en inzicht om de eerste stappen naar een oplossing te zetten. Het boek staat vol met praktische oefeningen, tips en adviezen zodat hondeneigenaren direct aan de slag kunnen met hun hond. Daarnaast vinden Monique en Erica het belangrijk dat je met deze theoretische kennis zelf een mening gaat vormen: “Wij zeggen niet hoe het moet maar geven je vooral alle argumenten waarom je het op een bepaalde (andere) manier kunt doen.”

Beide auteurs zijn toonaangevende gedragsexperts als het gaat over probleemgedrag in de hondenwereld. Samen leiden zij hondenschool-instructeurs en gedragstherapeuten op binnen de organisatie Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum. Dit doen zij met de middels methodes en visies waarin alles is gebaseerd op moderne wetenschappelijke inzichten en vrij van pijn, angst of intimidatie.

Datasheet

Auteur:Monique Bladder & Erica Bokelmann
Aantal pagina's:224
Uitvoering:Hardcover
Nur:431
Verschijningsdatum:Juli 2019
Druk:1
ISBN/ EAN:9789493160002

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Help je hond

Help je hond

Bij angst en onzekerheid

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: