Bekijk groter

Ontangsten

978 94 93160 05 7

Jouw weg naar liefde

Meer details

€ 21,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

“Liefde maakt de wereld mooi dus waarom zouden we de wereld niet een stuk mooier maken? Helaas doen we vaak juist het omgekeerde en maken we de wereld lelijker.” – Han Kuik, auteur Ontangsten – Jouw weg naar liefde

De wereld lelijker maken door het gebrek aan liefde doen we meestal niet bewust schrijft Hans Kuik in zijn boek Ontangsten – Jouw weg naar liefde. Zo schrijft hij over dat wij ons bijvoorbeeld door angst laten leiden en er, wanneer er angst bestaat in welke vorm dan ook, er minder plaats is voor liefde. En angst kent vele namen. Tussen geliefden, maar ook in de samenleving. Dat lijkt een wetmatigheid te zijn. Hans Kuik interviewt vijftien ervaringsdeskundigen, therapeuten en psychologen in de liefde, met medewerking van Willem Glaudemans, Bonnie Bessem, Caroline Franssen, Goedele Vercnocke, Jacqueline Snelder, Jan Geurz, Kristel van Wijk, Mabel van de Dungen, Marja Ruijterman, Mjon van Oers, Riekje Boswijk-Hummel, Sabien Hamburger en Stef Linsen.

Angst en liefde staan elkaar weinig ruimte toe en zijn elkaars polariteiten. Het boek Ontangsten – Jouw weg naar liefde gaat over hoe we wegen kunnen vinden, individueel maar ook collectief, om de angst minder ruimte toe te staan en meer vanuit liefde te gaan leven. Voor het verwerven van de inzichten die de lezer daarbij kunnen helpen interviewde Han Kuik vijftien personen die allen laten zien dat zij de mechanismen van angst en liefde begrijpen. Daarbij komen benaderingen aan bod vanuit de filosofie, spiritualiteit, psychologie en psychiatrie, en zelfs ook vanuit het hiernamaals.

De beschreven ervaringen en inzichten zijn bijzonder leerrijk en helpen de lezer helpen om minder angstig en liefdevoller in het leven te staan. Uiteindelijk ervaren wij hierdoor meer geluk!

Datasheet

Auteur:Peter Allmend
Aantal pagina's:228
Uitvoering:Hardcover
Nur:728
Verschijningsdatum:Juni 2019
Druk:1
ISBN/ EAN:9789493160064

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Ontangsten

Ontangsten

Jouw weg naar liefde

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: