Het zeewier kookboek Bekijk groter

Het zeewier kookboek

978 90 483 1766 0

Oude genezer, moderne alchemist.

Meer details

€ 12,50

Meer informatie

Zeewier is van oudsher een belangrijk culinair ingrediënt in Azië en is
onlangs herontdekt: koken met zeewier is wereldwijd, van Californië tot
Cornwall en van Scandinavië tot Schotland, een trend.
Zeewier is een van de gezondste producten van de natuur. Het is rijk
aan eiwitten, oplosbare vezels en essentiële vetzuren, terwijl het arm is
aan calorieën. Bovendien bevat het een hele reeks antioxidanten, is het
goed voor de darmen en een goede bron van mineralen.
In dit boek worden de geschiedenis en de gezonde eigenschappen van dit
veelzijdige ingrediënt verkend, en natuurlijk bevat het ook recepten voor
heerlijke gerechten, zowel zoet als hartig, van soepen en salades tot
popcorn, cocktails en huidverzorgingsproducten.

Datasheet

Aantal pagina's:128
Uitvoering:Geboonden
Nur:440
Verschijningsdatum:September 2019
Druk:1
ISBN/ EAN:9789048317660

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Het zeewier kookboek

Het zeewier kookboek

Oude genezer, moderne alchemist.

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: