Ernie Brandts Bekijk groter

Ernie Brandts

978 94 93160 18 7

Nooit natrappen

Met een voorwoord van Guus Hiddink

Meer details

€ 21,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Ernie Brandts (1956) bouwde een prachtige voetbalcarrière op. Absolute hoogtepunten: het winnen van de UEFA Cup met PSV en het met het Nederlands elftal bereiken van de finale van het WK 1978 waarin gastland Argentinië zich niet expliciet sterker toonde, maar wat meer geluk had. Hoe Brandts veertig jaar later de emoties bij zijn terugkeer in het voetbalmaffe Argentinië en zijn ontmoetingen met legendes als aanvoerder Daniel Passarella en Leopoldo Luque beleefde, vertelt hij openhartig – zonder rancune. Want Ernie’s karakter kenmerkt zich door loslaten en vergevingsgezindheid.

Als coach kende hij talrijke pieken en dalen. ”Het leven is een afwisseling van eb en vloed,” luidt zijn lijfspreuk. ”Ook de grote Johan Cruijff, die ik tijdens mijn zakelijk avontuur met waterkoelers in Barcelona beter leerde kennen, onderschrijft dat.”

Bij NAC presteerde hij het onmogelijke. Hij loodste de Bredase club naar de derde plaats in de eredivisie. Ongekend! Ondanks dat zette de directie Ernie op straat De reden hiervan wordt in deze biografie uitgebreid beschreven, evenals zijn ervaringen als assistent van de markante Bobby Robson, de sluwe Eric Gerets en de ondoorgrondelijke Dick Advocaat.

In Nooit natrappen laat de van nature bescheiden Ernie Brandts voor het eerst het achterste van zijn tong zien.

Datasheet

Auteur:Louis Bovée
Aantal pagina's:192
Uitvoering:Paperback
Nur:491
Verschijningsdatum:25-05-2020
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93160 18 7

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Ernie Brandts

Ernie Brandts

Nooit natrappen

Met een voorwoord van Guus Hiddink

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: