Duik dieper in yoga Bekijk groter

Duik dieper in yoga

978 94 93160 16 3

Van Yin tot Yang.

Meer details

€ 23,00

Meer informatie

Na het succesvolle boek van Yin tot Yang - het complete yoga werkboek verschijnt binnenkort Duik dieper in yoga - van Yin tot Yang. Dit verdiepende boek is een aantrekkelijke mix van de positieve invloeden van yoga, het 8-voudig yoga pad, de 13 chakra’s, yoga in combinatie met andere sporten, hoe yoga je (seks-)leven bevordert en nog veel meer!

Duik dieper in yoga is luchtig en down to earth geschreven. Het is een uitnodiging om mee te gaan op de zoektocht naar dat wat het beste bij jou past en het inspireert om meer uit yoga te halen. Yoga is veel meer dan een lichamelijke activiteit, het is een transformerend proces. De heldere uitleg met prachtige foto’s zorgt ervoor dat je yoga direct kan toepassen op jouw mat.

Renate van der Knaap heeft haar sporen in de zakenwereld verdiend. In de alledaagse hectiek miste zij balans. Om deze reden is ze yoga gaan beoefenen. Dit bracht haar zoveel meer dan enkel de fysieke oefening op de mat. Met haar boeken inspireert Renate jou om meer uit jezelf te halen en je eigen balans te vinden.

Datasheet

Auteur:Renate van der Knaap
Aantal pagina's:246
Uitvoering:Paperback
Nur:728
Verschijningsdatum:Augustus 2019
Druk:1
ISBN/ EAN:9789493160163

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Duik dieper in yoga

Duik dieper in yoga

Van Yin tot Yang.

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: