Microdosing van psychedelica Bekijk groter

Microdosing van psychedelica

978 94 93160 29 3

Een praktische gids voor een lichter leven.

Meer details

€ 21,95

Meer informatie

In Microdosing van psychedelica geeft auteur Paul Austin een uitgebreid overzicht van manieren waarop zowat iedereen profijt kan hebben van een doordacht en gestructureerd protocol voor microdosing van geestverruimende middelen. Hij biedt de lezer in dit beknopte, maar veelzijdige boek alles wat je erover wilt weten, zoals:  Wat 'microdosing' precies inhoudt en hoe het zo’n hype is geworden, in eerste instantie in de VS, maar nu ook nadrukkelijk in Europa. Ook tips hoe een wekelijks schema op te stellen voor wie wil experimenteren met Microdosing.

Hoe microdosing je professionele carrière ten goede kan komen, door onder meer je concentratie, energieniveau en creativiteit te verhogen komt ook nadrukkelijk in dit baanbrekende boek ter sprake, alsmede

de wettelijk toegestane en veiligste manieren om psychedelica te verkrijgen als je ermee wilt experimenteren

Microdosing van psychedelica kan enorm behulpzaam zijn om het eigen gebruik van microdoses geestverruimende middelen op een veilige en gezonde manier te onderzoeken en is daarom een uiterst bruikbare en zeer praktische gids voor een ieder die deze nieuwe ontwikkelingen wil omarmen.

Paul Austins eerste, hooggedoseerde psychedelische ervaringen waren cruciale, definitieve ervaringen die hem inspireerden om de wereld rond te reizen, een online bedrijf op te zetten en mijn hernieuwde vrijheid te richten op het creëren van een online hulpmiddel om een ​​van de grootste taboes in de samenleving te ontmantelen: psychedelica.
Via zijn persoonlijke microdoseerprotocol van 7 maanden, ervoer hij de tastbare voordelen van LSD met microdosering, waaronder een versnelling van het leervermogen, gemakkelijker toegang tot toestanden van de stroom en een verbeterd gevoel van aanwezigheid, vooral in relaties. Zijn persoonlijke ervaring met microdosering inspireerde zijn hem om psychedelische stoffen te legitimeren via het onderwerp microdosering.
Het belangrijkste is dat zijn opzettelijke psychedelische gebruik - zowel in microdoses als in hogere doses – hem  hielp om zijn eigen kracht, keuzevrijheid en autonomie te vinden, wat een afstemming van doel en missie met een bijdrage aan de gemeenschap en de samenleving mogelijk maakte.

Zijn onconventionele pad heef hem nu in een positie geplaatst om het leven van vele miljoenen te beïnvloeden via psychedelisch onderwijs en alfabetisme.

Datasheet

Auteur:Paul Austin
Aantal pagina's:192
Uitvoering:Paperback
Nur:728
Verschijningsdatum:September 2019
Druk:1
ISBN/ EAN:9789493160293

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Microdosing van psychedelica

Microdosing van psychedelica

Een praktische gids voor een lichter leven.

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: