De ideale aanvulling op bestaande fora's! Bekijk groter

De ideale aanvulling op bestaande fora's!

978 90 5011 766 1

Flora van Nederland - afbeeldingen van vaatplanten

Meer details

€ 34,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Afbeeldingen van vaatplanten. Bijna 1900 gedetailleerde getekende afbeeldingen. Gerangschikt volgens het nieuwe wetenschappelijke classificatiesysteem.

Rothmaler is al tientallen jaren een begrip, niet alleen in Duitsland. Ook Nederlandse ecologen, botanici en systematici maken veel gebruik van deze uitvoerige en gedetailleerde naslagwerken. Het boek sluit naadloos aan bij de bestaande flora’s die Nederland kent. Het boek is een aanvulling voor het onderwijs en voor iedereen die in planten is geïnteresseerd.

Werner Rothmaler (1908-1962) was een Duitse plantenkundige. In 1950 publiceerde hij zijn eerste uitgave van de Exkursionsflora, een „Pflanzenbestimmungsbuch für Schulen und Hochschulen“. Hieruit ontstaat later Rothmaler’s  Exkursionsflora von Deutschland.

In de Nederlandse versie heeft Steef Steeneken aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten, met veel zorg een flora van de voor Nederland belangrijke vaatplanten samengesteld. Naast de algemene tot zeer zeldzame planten zijn tevens tekeningen van uitgestorven soorten opgenomen.

Steef Steeneken (1954) studeerde mariene-milieubiologie aan de Universiteit van Groningen. Bijna 28 jaar is hij verbonden aan de lerarenopleiding biologie van NHL-Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Daarnaast verzorgt hij jaarlijks verschillende excursies en veldwerkweken in Nederland.

Datasheet

Auteur:Steef Steeneken
Aantal pagina's:500
Uitvoering:paperback
Nur:420
Verschijningsdatum:januari 2021
Druk:1
ISBN/ EAN:9789050117661

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

De ideale aanvulling op bestaande fora's!

De ideale aanvulling op bestaande fora's!

Flora van Nederland - afbeeldingen van vaatplanten

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: