De Turkse keuken

978 90 483 0822 4

Ghillie Başan  

tradities - ingrediënten - smaken - technieken - 75 klassieke recepten

Meer details

€ 7,99

Meer informatie

Ontdek de sensuele smaken van een klassieke keuken met een mengeling van 75 traditionele en moderne recepten.

Experimenteer met een creatieve mix van recepten van de glinsterende kustlijnen van de Middellandse en Egeïsche Zee tot het platteland van Anatolië en de zich steeds vernieuwende en spannende keuken van Istanbul.

Bevat een gids over Turkse tradities, culinaire invloeden, religieuze feesten en familiefeesten.

Van eenvoudige meze tot een heerlijk geurende rozenblaadjessorbet; ontdek een kleurrijke keuken die een benijdenswaardige hoeveelheid kruiden en specerijen mengt met uiterst verse ingrediënten.

Deze unieke collectie aanlokkelijke recepten combineert klassiekers als puree van gerookte aubergine, filodeegsigaren en sissende kebabs met moderne, onbekendere gerechten als selderie-kokossalade of geroosterde courgettes en perziken met pijnboompitten. Geniet van sappige stoofpotten met vers en gedroogd fruit, heerlijk ruikende pilavs met pijnboompitten, zeebaars in zout en vijgen met honing.

Met meer dan 300 prachtige kleurenfoto’s.

Complete voedingswaardentabel voor elk recept.

Datasheet

Auteur:Ghillie Başan
Aantal pagina's:160
Uitvoering:Gebonden
Nur:442
Verschijningsdatum:16-09-2013
Druk:2
ISBN/ EAN:978 90 483 0822 4

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

De Turkse keuken

De Turkse keuken

Ghillie Başan  

tradities - ingrediënten - smaken - technieken - 75 klassieke recepten

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: