Koken uit de nieuwe Nordic Kitchen

978 90 483 1082 1

Unieke en authentieke recepten uit de hele noordse streek

Meer details

€ 25,00

Meer informatie

Noordse natuur, smaken en filosofie

Dit boek is een eerbetoon aan het voedsel van Scandinavië in een tijd waarin de Nordic keuken en dito restaurants als de beste ter wereld worden beschouwd. Het Nordic landschap en de intense wisseling van de seizoenen dragen bij aan een verbazende variëteit aan rauwe ingrediënten die door weinig andere voedingsculturen worden geëvenaard: van de schitterende bergen in het noorden met hun unieke flora en fauna, bossen vol bessen, paddenstoelen en wild, en kristalheldere meren en koude zeeën met heerlijke vis tot de vruchtbare akkers in het zuiden met hun goudkleurige gewassen en overvloed aan vruchten.

Dit boek bevat unieke en authentieke recepten uit de hele noordse streek. Sommige zijn simpel, met de lekkerste rauwe ingrediënten die voor zichzelf spreken, andere zijn bedacht door vooraanstaande chef-koks, onder wie Claus Meyer van NOMA, onlangs gekozen tot het beste restaurant in de wereld. De traditionele keuken en inmaakmethoden gaan hand in hand met moderne combinaties van smaken en de hedendaagse hang naar biologische en natuurlijke voedingsbronnen. Dit is de ruggengraat van de Nordic voedselrevolutie.

Welkom in de nieuwe Nordic keuken!

Datasheet

Auteur:Margareta Schildt-Landgren
Aantal pagina's:240
Uitvoering:Gebonden
Nur:442
Verschijningsdatum:27-01-2015
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1082 1

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Koken uit de nieuwe Nordic Kitchen

Koken uit de nieuwe Nordic Kitchen

Unieke en authentieke recepten uit de hele noordse streek

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: