Le Quattro Stagioni

978 94 92199 79 3

Le Quattro Stagioni is niet zomaar een boek met Italiaanse soep- en broodrecepten, het is een kookboek waarmee je van soep een écht culinaire hoofdmaaltijd maakt.

Meer details

€ 24,95

Meer informatie

Le Quattro Stagioni is niet zomaar een boek met Italiaanse soep- en broodrecepten, het is een kookboek waarmee je van soep een écht culinaire hoofdmaaltijd maakt. Voor een verjaardagsfeest of een gezellige avond met vrienden. Een heerlijk stuk zelfgemaakt brood of focaccia erbij. Een gewoon, fijne ongecompliceerde avond, want de meeste soepen worden het liefst een dag van tevoren gemaakt. Dus op de avond zelf is de kok lekker vrij! Weg met Haute Cuisine en Back to the Basics, want met deze lekkere maaltijdsoepen heeft iedereen een culinaire beleving. En ook door het slimme gebruik van de snelkookpan wordt de gasrekening een stuk lager en dat is mooi meegenomen voor je portemonnee.

Ook het zelf bakken van brood is lange tijd niet meer zo vanzelfsprekend geweest, want bij alle bakkers ligt vaak meer dan genoeg. Maar wat is er nu nóg lekkerder dan de lucht van vers zelfgebakken brood in huis? En daarbij is het vaak een stuk eenvoudiger te maken dan je denkt.

Het boek is ingedeeld in vier jaargetijden, waardoor er altijd met verse groenten kan worden gewerkt.
Het deeg van de broodsoorten kan worden gemaakt met de hand of met behulp van de broodbakmachine. Ieder gerecht is warm en duidelijk gefotografeerd en voorzien van een passend Italiaans wijnadvies. Completer kan haast niet! Bovendien staat bij ieder recept een QR-code met daarin de complete boodschappenlijst. Even scannen met je smartphone
en alles gaat een stuk gemakkelijker in de winkel.

Jolande Burg en Erik Spaans wonen sinds een aantal jaren in het Zuid-Italiaanse Apulië, waar zij vanuit hun 18e eeuwse villa een groot aantal kook- en wijnboeken maakten, waaronder Le Quattro Stagioni.

Datasheet

Auteur:Jolanda Burg & Erik Spaans
Aantal pagina's:208
Uitvoering:gebonden
Nur:442
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 91172 79 3

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Le Quattro Stagioni

Le Quattro Stagioni

Le Quattro Stagioni is niet zomaar een boek met Italiaanse soep- en broodrecepten, het is een kookboek waarmee je van soep een écht culinaire hoofdmaaltijd maakt.

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: