De Nordic Kitchen

978 90 483 1384 6

Thuis koken met de seizoenen

Meer details

€ 27,50

Meer informatie

De nieuwe Noordse keuken is perfect voor familie-eten, door de nadruk op groentes, seizoenen, foerageren, smaak en relaxed koken.

In dit boek brengt medeoprichter van Noma, Claus Meyer, de gedachtes achter de Noordse keuken naar u thuis met eenvoudige, toegankelijke gerechten die naadloos in het gezinsleven zijn in te passen. Het boek is verdeeld in vier seizoenen, elk met een lange lijst van de beste producten die elk seizoen te bieden heeft. U leert hoe u het beste kunt halen uit in het wild gevonden ingrediënten, van cantharellen en daslook tot pruimen en paardenbloemen.

Met recepten als romige wortelgroentesoep met knapperig spek, gravad rosbief met ingemaakte knolselderij, gebakken harder met komkommer en erwtjes in dilleboter en rabarbertaart brengt u de heerlijke smaken van de Noordse landen in uw eigen keuken tot leven.

Claus Meyer is medeoprichter en mede-eigenaar van de restaurants Noma, Radio, Studio en Almanak in Kopenhagen, heeft 14 boeken geschreven en presenteerde de Deense versie van de internationale tv-show Nieuw Scandinavisch Koken, die werd uitgezonden in meer dan 50 landen. Daarnaast is hij mede-eigenaar van een aantal ambachtelijke bakkerijen en delicatessezaken, een boomgaard, een piepklein azijnfabriekje, een koffiebranderij en een uitzendbureau voor toprestaurants waarbij meer dan 200 chef-koks in dienst zijn. Hij leidt een kookschool, heeft de Melting Pot Foundation opgericht en is geaffilieerd professor in Corporate Social Responsibility aan de Copenhagen Business School. Hij woont momenteel in New York met zijn vrouw, drie dochters en twee honden.

Datasheet

Auteur:Claus Meyer
Aantal pagina's:256
Uitvoering:Gebonden
Nur:442
Verschijningsdatum:03-11-2016
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1384 6

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

De Nordic Kitchen

De Nordic Kitchen

Thuis koken met de seizoenen

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: