De smaak van Sicilië Bekijk groter

De smaak van Sicilië

978 94 92500 09 0

De Siciliaanse keuken is veelzijdig en bevat een groot aantal ingrediënten die hun basis  vonden in de Griekse, Romaanse, Arabische en Spaanse overheersingen. Veel vis, verse vruchten en een  grote variëteit aan de meest heerlijke groenten

Meer details

€ 25,00

Meer informatie

De Siciliaanse keuken is veelzijdig en bevat een groot aantal ingrediënten die hun basis  vonden in de Griekse, Romaanse, Arabische en Spaanse overheersingen. Veel vis, verse vruchten en een  grote variëteit aan de meest heerlijke groenten. Ursula Ferrigno, schrijfster van onder meer de eerder verschenen bestsellers 'Trattoria' en 'Italië Thuis' dook in de geschiedenis en oorsprong van de Siciliaanse keuken en selecteerde de meest onweerstaanbare recepten.

Naast salades, vis & vlees, soepen & pasta's , ook veel aandacht voor brood en desserts. Ieder recept is helder beschreven, gemakkelijk te maken en schitterend gefotografeerd.

Een tongstrelend kookboek en zonder meer een ode aan het mooie eiland!

Datasheet

Auteur:Ursula Ferrigno
Aantal pagina's:160
Uitvoering:Gebonden
Nur:441
Verschijningsdatum:28-03-2017
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 92500 090

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

De smaak van Sicilië

De smaak van Sicilië

De Siciliaanse keuken is veelzijdig en bevat een groot aantal ingrediënten die hun basis  vonden in de Griekse, Romaanse, Arabische en Spaanse overheersingen. Veel vis, verse vruchten en een  grote variëteit aan de meest heerlijke groenten

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: