Homemade Sausage

978 90 483 1552 9

Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest.

Meer details

€ 15,00

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In dit boek beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs. Ze beginnen het boek met een beschrijving van het beste vlees en vertellen u daarna stap voor stap hoe u thuis vlees moet malen, darmen met worst vult en worstjes draait. De worsten in Homemade Sausage variëren van klassiek tot zeer vernieuwend. Het boek eindigt met recepten waarvoor de zelfgemaakte worsten lekker en verrassend worden gebruikt.

In het boek vindt u:

stapsgewijze instructies om zelf ambachtelijke worst te maken
klassieke en creatieve mengsels om de worsten mee te vullen
de favoriete manier van Porter Road Butcher om worst te gebruiken

Datasheet

Auteur:Chris Carter & James Peisker
Aantal pagina's:160
Uitvoering:Gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:23-10-2017
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1552 9

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Homemade Sausage

Homemade Sausage

Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest.

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...