978 90 483 1583 3
Van de originele Turkse döner tot Indonesische saté – iedereen houdt van kebab. Dit boek met meer dan 70 simpele recepten voor brochettes, sjaslieks, souvlaki en nog veel meer neemt u mee op een wereldreis vol smaken en ingrediënten.
Beschikbaarheidsdatum:
Kebab
Van de originele Turkse döner tot Indonesische saté – iedereen houdt van kebab. Dit boek met meer dan 70 simpele recepten voor brochettes, sjaslieks, souvlaki en nog veel meer neemt u mee op een wereldreis vol smaken en ingrediënten.
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
spies het aan een spies!
Van de originele Turkse döner tot Indonesische saté – iedereen houdt van kebab. Dit boek met meer dan 70 simpele recepten voor brochettes, sjaslieks, souvlaki en nog veel meer neemt u mee op een wereldreis vol smaken en ingrediënten.
Rooster die kip en gril die ananas! Of het nu gaat om Geroosterde bloemkool met tahindressing, Marokkaans gekruid lam, Harissasardines of Portugese espetada, deze malse spiesen, spannende sauzen en heerlijke platbroden transformeren de simpele kebab tot iets geheel nieuws.
Auteur: | Rosie Reynolds |
Aantal pagina's: | 176 |
Uitvoering: | Gebonden |
Nur: | 440 |
Verschijningsdatum: | 20-02-2018 |
Druk: | 1 |
ISBN/ EAN: | 978 90 483 1583 3 |
Geen recensies beschikbaar.
© 2021 Veltman Uitgevers | Ontwikkeld door Webservice Avenue