Kebab

978 90 483 1583 3

Van de originele Turkse döner tot Indonesische saté – iedereen houdt van kebab. Dit boek met meer dan 70 simpele recepten voor brochettes, sjaslieks, souvlaki en nog veel meer neemt u mee op een wereldreis vol smaken en ingrediënten.

Meer details

€ 17,50

Meer informatie

spies het aan een spies!

Van de originele Turkse döner tot Indonesische saté – iedereen houdt van kebab. Dit boek met meer dan 70 simpele recepten voor brochettes, sjaslieks, souvlaki en nog veel meer neemt u mee op een wereldreis vol smaken en ingrediënten.

Rooster die kip en gril die ananas! Of het nu gaat om Geroosterde bloemkool met tahindressing, Marokkaans gekruid lam, Harissasardines of Portugese espetada, deze malse spiesen, spannende sauzen en heerlijke platbroden transformeren de simpele kebab tot iets geheel nieuws.

Datasheet

Auteur:Rosie Reynolds
Aantal pagina's:176
Uitvoering:Gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:feb/maart 2018
ISBN/ EAN:978 90 483 1583 3

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Kebab

Kebab

Van de originele Turkse döner tot Indonesische saté – iedereen houdt van kebab. Dit boek met meer dan 70 simpele recepten voor brochettes, sjaslieks, souvlaki en nog veel meer neemt u mee op een wereldreis vol smaken en ingrediënten.

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: