Selamat Makan Bekijk groter

Selamat Makan

978 94 93160 11 8

Ruim 800 'blauwe hap' recepten uit de kombuis van de Koninklijke Marine

Meer details

€ 27,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Selamat Makan is een unieke verzameling van ruim 800 kenmerkende en zeer smaakvolle ‘blauwe hap’ recepten. Auteur Wouter Rademakers diende decennia lang bij de Koninklijke Marine en heeft met zijn grote voorliefde voor de Indonesische keuken dit geweldige receptenboek samengesteld. Selamat Makan is het resultaat van 35 jaar verzamelen, uitproberen en combineren!

Haar oorsprong vindend bij de terugkerende militairen, waaronder vele ‘blauwe jongens’ en Indonesische personeelsleden van de Koninklijke Marine, na de soevereiniteitsoverdracht in Indonesië. Dit is in stand gehouden door de inmiddels wekelijkse ‘blauwe hap’ op woensdag bij de Koninklijke Marine, waar de lekkerste Indonesische gerechten op tafel verschijnen.

Selamat Makan is een schitterend en compleet basisboek inclusief ingrediëntenlijsten, tips en een volledige woorden- en uitdrukkingenlijst, inclusief register. Onmisbaar voor iedere liefhebber van de Indonesische Keuken

Wouter Rademakers ( 1944) diende decennia lang bij de Koninklijke Marine. Hij heeft een grote voorliefde voor de Indonesische Keuken en Selamat Makan is het resultaat van 35 jaar verzamelen en proberen!

Datasheet

Auteur:Wouter Rademakers
Aantal pagina's:320
Uitvoering:Hardcover
Nur:442
Verschijningsdatum:Verschijnt november 2019
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93160 11 8

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Selamat Makan

Selamat Makan

Ruim 800 'blauwe hap' recepten uit de kombuis van de Koninklijke Marine

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: