Pardiz Bekijk groter

Pardiz

978 94 93160 33 0

Recepten en verhalen uit Perzië.

Meer details

€ 20,00

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Perzisch eten is al eeuwen beroemd - een centraal onderdeel van een grootse culturele traditie van buitengewone gebouwen, prachtige tuinen en prachtige tapijten.
Met zijn gedeelde schotels, subtiele smaken en de nadruk op verse ingrediënten, zit hij boordevol verrassingen en ervaringen en is hij uitermate geschikt voor de manier waarop we tegenwoordig leven.

Manuela Darling-Gansser bracht de eerste negen jaar van haar leven door in een huis in een paradijselijke tuin in Teheran. Omringd door een hoge muur en gevuld met bloeiende planten, fruitbomen, volle watertanks en een eclectische verzameling gezelschapsdieren, was deze tuin haar droomwereld.

Het afgelopen jaar bezocht ze Iran opnieuw om haar verleden te verkennen en zich opnieuw te verdiepen in de vele culinaire geheimen van dit veelzijdige en kleurrijke en de vele geneugten van het Perzische eten.

Pardiz is gevuld met haar herinneringen, familiefoto's uit haar jeugd in Iran in de jaren vijftig en verhalen over het leven zoals ze het vandaag terugvond en met haar favoriete gerechten en ingrediënten. Het is een rijk en veelzijdig verhaal geworden met vele inspirerende recepten.

Een werkelijk schitterend boek over het leven, de cultuur en de keuken van Perzië!

Manuela Darling-Gansser werd geboren in Lugano, Zwitserland, en bracht de eerste 9 jaar van haar jeugd door in Iran voordat ze terugkeerde naar school in Zürich. Ze is een verstokte reiziger en een scherpe taalkundige, Haar leven lang is ze al een gepassioneerde kok. Haar succesvolle culinaire reisboeken omvatten onder meer ‘Onder de Olijfboom’, Herfst in Piemonte, Winter in de Alpen en Lente in Sicilië. Ze woont met haar familie in Sydney, Australië.

Datasheet

Auteur:Manuela Darling-Gansser
Aantal pagina's:352
Uitvoering:Gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:27-01-2020
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93 160 33 0

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Pardiz

Pardiz

Recepten en verhalen uit Perzië.

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: