Supperclub

978 90 483 0642 8

Kerstin Rodgers   

Recepten en notities vanuit The Underground Restaurant

Meer details

€ 6,59

€ 23,58

-€ 16,99

Meer informatie

Voor een vaste prijs en een flesje wijn zitten mensen over de hele wereld aan tafel bij vreemden thuis te genieten van een met liefde bereide maaltijd op restaurantniveau. Van New York tot Londen tot Cuba bieden deze geheime supperclubs en pop-uprestaurants alternatieve etentjes voor wie op zoek is naar iets nieuws, leuks en spannends. Je vindt deze restaurants niet in stadsgidsen – ze zijn er voor wie ervan op de hoogte is én een felbegeerde plaats weet te boeken.

SupperClub is een eerbetoon aan het fenomeen ‘geheim restaurant’. In dit enorm creatieve en heerlijk excentrieke boek van Kerstin Rodgers, eigenaar van het beroemde The Underground Restaurant in Londen, staan haar vindingrijke en verrukkelijke gerechten en themamenu’s beschreven, gelardeerd met handige tips en uitbundige impressies van wat ze zoal heeft beleefd. Verder bevat het boek uitgebreide adviezen over het runnen van een huiskamerrestaurant en een overzicht van belangrijke supperclubs over de hele wereld (niet doorvertellen). Er zijn maar weinig kookboeken die recepten als vlierbloesembeignets bevatten naast favorieten als macaroni met kaas.

SupperClub zal fijnproevers en hobbykoks maar ook undergroundchefs in de dop aanspreken. Het boek is een must voor iedereen die het fenomeen huiskamerrestaurant eens wil meemaken.

Voormalig rockfotograaf en punky lady Kerstin Rodgers begon in 2005 als kok in anarchistische cafés, op muziekfestivals en bij anti-G8-kampen. In 2008 hield ze haar eerste diner bij haar thuis. Ze noemde haar eethuis The Underground Restaurant – inmiddels heeft het een cultstatus bereikt.

Kerstin is bekend in de wereld van de foodies, met name in Groot-Brittannië. Als haar alter ego, MsMarmiteLover, betrad ze de nationale pers en media met haar buitengewone dinerevenementen. Ze wordt beschouwd als een van de invloedrijkste personen in Londen. Na een avondje in haar restaurant zal vrijwel niemand dat betwisten.

 

Kerstin houdt twee bekroonde weblogs bij:

The English Can Cook:

marmitelover.blogspot.com

The English Can Eat:

theenglishcaneat.blogspot.com

 

Kerstin woont samen met haar dochter in Londen, maar we vertellen niet waar. Dat moet je zelf zien uit te vinden…

 

‘Een van de pioniers achter de zeitgeist van ondergronds eten in Groot-Brittannië’

INDEPENDENT

‘Een aangename kruising tussen theater… en een leuk feestje bij iemand thuis’

 GUARDIAN WORD OF MOUTH BLOG

Datasheet

Auteur:Kerstin Rodgers
Aantal pagina's:320
Uitvoering:Gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:27-11-2012
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 0642 8

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Supperclub

Supperclub

Kerstin Rodgers   

Recepten en notities vanuit The Underground Restaurant

Schrijf uw recensie

28 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...