Karamel

978 90 483 1164 4

150 recepten en diverse technieken

Meer details

€ 39,99

Meer informatie

Karamel
een klontje suiker…

Karamel leent zich voor allerlei fantastische creaties. Karamel kan knapperig zijn, maar ook vloeibaar, zacht… de talrijke vormen en smaken weten onze smaakpapillen te prikkelen – en dat al sinds onze kinderjaren.

In dit boek vindt u een inleiding over karamel en de vele soorten suiker, allerlei handige technieken en 150 recepten die u zullen doen watertanden. Heerlijke koek en taart met karamelvulling, karamel met gezouten boter, eclairs met karamel, karamelpasta… Al deze zoete lekkernijen worden in beeld gebracht met prachtige foto’s.

Hoe een eenvoudig hoopje suiker het leven schenkt aan hemelse gerechten!


Christophe Adam, chef-patissier en vervolgens creatief directeur bij Fauchon, heeft de eclair opnieuw uitgevonden. Zijn winkels met de naam L’Éclair de génie zijn een groot succes.

Datasheet

Auteur:Christophe Adam
Aantal pagina's:400
Uitvoering:Gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:18-09-2015
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1164 4

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Karamel

Karamel

150 recepten en diverse technieken

Schrijf uw recensie

24 Andere producten in dezelfde categorie: