Koken met chocolade

978 90 483 1141 5

Klinkt dat logisch? Fascinerend? Het is in elk geval iets om uit te proberen, want wie eenmaal heeft gekookt met chocolade is dolenthousiast!

Meer details

€ 22,50

Meer informatie

Groente gaat bijzonder goed samen met zowel pure als melkchocolade. Vis wordt prachtig verfijnd door zachte pure chocolade, en schaaldieren door witte chocolade. En bij vlees luidt het devies: hoe donkerder het vlees, hoe donkerder de chocolade. Klinkt dat logisch? Fascinerend? Het is in elk geval iets om uit te proberen, want wie eenmaal heeft gekookt met chocolade is dolenthousiast!

Bij koken met chocolade worden niet alleen edele chocoladesoorten uit Midden- en Zuid-Amerika en van Aziatische en Afrikaanse terroirs gebruikt. Ook fijn chocoladezout, cacaoboter of cacaonibs kunnen een gerecht heel subtiel een milde chocoladetoon geven zonder alles te overheersen.

En natuurlijk mag een passende wijn niet ontbreken! Met de uitstekende wijnadviezen van sommelier Natalie Lumpp komt u snel tot een goede keuze. Laat u verleiden tot de vele hartige verrukkingen van chocolade en wijn.

Datasheet

Auteur:Eberhard Schell
Aantal pagina's:160
Uitvoering:gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:27 mei 2015
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1141 5

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Koken met chocolade

Koken met chocolade

Klinkt dat logisch? Fascinerend? Het is in elk geval iets om uit te proberen, want wie eenmaal heeft gekookt met chocolade is dolenthousiast!

Schrijf uw recensie

2 Andere producten in dezelfde categorie: