Veltman Distributie

Dé oplossing voor de verkoop van uw boeken! Veltman Distributie verzorgt de verkoop voor uw uitgeverij, zowel in de boekhandel als daarbuiten.

Traditionele boekhandelskanaal

Veltman Distributie biedt een vaste vertegenwoordiging van uw complete fonds. Zowel nieuwe titels als de backlist krijgen de volledige aandacht. Wij zijn vertegenwoordigd op de jaarlijks terugkerende beurzen en verzorgen drie keer per jaar een mailing van de aanbiedingsbrochures.

Branchevreemde kanalen

Wij bezoeken o.a. babyspeciaalzaken, cadeauwinkels, dierentuinen, kinderwinkels, kookwinkels, musea en tuincentra.

Onze kracht is dat wij bij deze kanalen assortimenten 'op maat' kunnen maken waarbij we kunnen putten uit de fondsen van de verschillende uitgevers en ons aanbod non-books. Afnemers kunnen daardoor zoveel mogelijk terecht bij één leverancier. Bovendien kijken wij per titel naar mogelijke afnemers.

Wilt u bepaalde klanten liever zelf bezoeken? Hier kunnen uiteraard afspraken over gemaakt worden! Net als het verramsjen van titels en het opruimen van uw beschadigde boeken.

Veltman Distributie verzorgt de verkoop voor de volgende uitgeverijen:

Bart Nijs Producties (BNP)

Bowls & Dishes

Edicola Publishing

Studio 92A

Uitgeverij Nanda

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met Debora van Buuren via debora@veltmandistributie.nl of tel. 0346 284 242.