Heeft u een idee voor een nieuw boek?

Stuur zoveel mogelijk informatie naar:

Veltman Uitgevers

t.a.v. dhr. Veltman

Postbus 1171

3600 BD Maarssen

of

info@veltman-uitgevers.nl

Wij kunnen uw idee het beste beoordelen als wij een goed idee krijgen van de inhoud, manier van schrijven, illustraties, omvang, doelgroep, etc.

 

Veltman Uitgevers zoekt manuscripten van kinderboeken!

Na ruim tien jaar heeft Veltman Uitgevers een mooie reputatie opgebouwd op (onder andere) het gebied van prentenboeken voor kinderen van nul tot zes jaar oud. Maar nu is het tijd om onze horizon te verbreden! Wat dat betekent? Dat we hard op zoek zijn naar manuscripten van kinderboeken voor lezers van zes jaar en ouder! Dat doen we op de internationale markt, maar natuurlijk zijn we ook erg benieuwd naar welk talent op Nederlandse bodem te vinden is!

Dierenverhalen, meidenboeken, verhalen voor de allereerste lezers en young adult-romans: uw meesterwerk is bij ons van harte welkom. Dus heeft u een goed idee, een eerste hoofdstuk of zelfs al een geheel manuscript? Stuur zoveel mogelijk informatie (inhoud, manier van schrijven, illustraties, omvang, doelgroep) naar:

Veltman Uitgevers

t.a.v. Saskia Kalter

Postbus 1171

3600 BD Maarssen

of s.kalter@veltman-uitgevers.nl

 

Indien u het manuscript bij een afwijzing retour wenst te ontvangen, voeg dan een geadresseerde en voldoende gefrankeerde envelop bij. Manuscripten zonder retourenvelop zullen niet worden geretourneerd.

Gezien het grote aanbod manuscripten dat wij ontvangen kan het een paar weken tot maanden duren voordat u een reactie van ons krijgt. Een reactie bestaat uit een afwijzing of een uitnodiging voor een vervolggesprek.